Tips voor het trainen van een Jack Russel Terrier

GRATIS Ultieme JACK RUSSELL GIDS ONTHULT Alles wat jij moet weten over de jack russell terrier

jack russell gids


Laat jouw gegevens hieronder hieronder achter en wij sturen je de GRATIS GIDS direct naar jouw mailbox. 


(Jouw gegevens zijn bij ons veilig en wij  zullen deze gegevens nooit zonder jouw toestemming doorverkopen aan derden of andere partijen)

Jack russell trainingJack Russel Terriers zijn levendige en loyale gezelschapshonden. Hun unieke en interessante persoonlijkheidstrekjes vereisen om goed op bepaalde aspecten te letten bij het kiezen en opvoeden van een gelukkige goed aangepaste Jack Russel Terrier.

Als u voor het eerst uw terrier thuis introduceert, houdt u dan de volgende tips in gedachte.

-Kies de hond die het best past bij uw criteria, gebaseerd op de behoeftes, wensen en levensstijl van uw gezin
-Zorg dat u alle nodige papieren meekrijgt als u de puppy ophaalt.
-Laat uw Jack Russel Terrier castreren of steriliseren om een ongewenste worp te voorkomen
-Bereid uw kinderen en al aanwezige huisdieren voor op de komst van de nieuwe puppy of hond. Stel regels voor de kinderen zodat zij weten hoe ze met de hond moeten omgaan. Begrijp dat de bestaande huisdieren misschien tijd nodig hebben om te wennen aan uw nieuwe aanwinst.
-Houdt in gedachte dat niet alle huisdieren goed om kunnen gaan met een Jack Russel Terrier. Iets dat lijkt op een knaagdier(zoals een rat, konijn of cavia) of bijvoorbeeld een slang, ziet de terrier als een prooi.
-maak uw woning ‘puppy bestendig’ voordat u uw Jack Russel Terrier mee naar huis neemt. Veel dingen in huis kunnen schadelijk of zelfs dodelijk zijn als niet de juiste preventieve maatregelen neemt.

Het trainen van uw Jack Russel Terrier brengt specifieke uitdagingen met zich mee.

-Realiseert u zich goed dat een het trainen van een jack Russell langer kan duren dan een andere hond die u misschien heeft gehad. Dit komt niet omdat ze niet slim zijn, maar omdat ze hun eigen programma hebben. het kan 6 tot 8 maanden duren voordat ze uw programma hebben geaccepteerd.
-Het is belangrijk dat u direct duidelijk maakt dat u het hoofd van de roedel bent. Wees hiermee voorzichtig en irriteer uw hond niet. Realiseer u dat het hebben van een superieure positie niet betekent dat u uw hond moet intimideren of mishandelen.
-Gehoorzaamheidstraining is extreem belangrijk voor een Jack Russel Terrier. Ze moeten de basis commando’s weten (zit, liggen, blijf en kom) en moeten consistent worden uitgvoerd worden.
-Gehoorzaamheidstraining vereist geduld en oefening. Dit betekent dat u betrokken moet zijn met de training voor uw terrier. U moet de commando’s op een regelmatige basis belonen en versterken
-Het voorkomen van ongewenst gedrag is beter dan voorkomen
-U kunt tegen hardnekkig gedrag aanlopen bij de training van uw hond. Blijf kalm. Blijf in een goed humeur. Benader de oplossing met een helder hoofd en een flink portie geduld en begrip

Het zorgen voor uw Jack Russel Terrier vereist goede gezonde gewoontes en routine controles.

-Kies een dierenarts met dezelfde zorgvuldigheid alsof u een huisarts zou kiezen. Wees niet bang om vragen te stellen over diensten en tarieven. Wees op tijd met de vaccinaties en breng elke medische bezorgheid ter sprake.
-Alle honden, inclusief Jack Russel Terriers, hebben periodieke gezondheidszorg nodig zoals ontwormen, controle van vacht en tanden en een vlooien en teken behandeling, om gezond te blijven. Negeer deze zaken niet!
-Selecteer een hondenvoer dat geschikt is voor uw Jack Russel Terriers leeftijd en levendigheid en blijf daarbij. Het wisselen van voeding kan de spijsvertering van uw hond in de war brengen en dat kan weer leiden tot allergieen of huidproblemen. Als u niet weet wat u uw hond met geven, raadpleeg dan uw huisarts
-Oudere terriers en terriers met speciale behoeftes vereisen additonele aandacht en zorg. Raadpleeg hiervoor u huisarts om te bepalen of uw hond in deze categorie valt en welke opties er zijn om hem gezond te houden
-Geef uw Jack Russel Terrier genoeg ruimte om te kunnen rennen en genoeg tijd om met het gezin te kunnen oefenen. Uw hond heeft aandacht nodig en zal er niet blijf van worden als hij alleen in de tuin rond rent.
-Jack Russel Terriers houden ervan om te spelen en u moet meedoen. Kies leuke activiteiten zoals een tripje naar het strand of een behendigheidsoefening.

Veel van de ongewone dingen die uw Jack Russel doet zijn normaal voor dit ras. Alle Jack Russels zijn een beetje vreemd!

 

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

>

De waardering van jackrusselopvoeden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.

Een lieve en gehoorzame Jack Russell in 2 weken zonder dure hondentrainers!Nu van EUR 9,99 voor EUR 4,99
NU KOPEN