Jack Russel fokker, waar moet u op letten?

jack russel fokker
DierDier

Een Jack Russel pup moet u vanzelfsprekend bij een betrouwbare fokker aanschaffen. Vergelijk eerst diverse fokkers met elkaar voordat u een beslissing neemt. Kijk goed hoe lang een fokker actief is en probeer reviews te achterhalen via het internet of andere kanalen. Het is van groot belang dat de Jack Russel fokker betrouwbaar is en ook echt is wie hij zegt dat hij is. Blijkt de Jack Russel fokker een broodfokker te zijn dan moet u niet met hem of haar in zee gaan. Het is namelijk niet zeker of u een gezond Jack Russel pup koopt, met alle gevolgen van dien.

Jack Russel fokker, waar moet u rekening me houden?

Als u een bezoek brengt aan een Jack Russel fokker moet u een aantal factoren goed overwegen. Kies een betrouwbare Jack Russel fokker, dat spreekt voor zich uiteraard. Er zijn daarnaast ook nog wel een paar andere zaken om rekening mee te houden. Verdiep u goed in het Jack Russel ras, want u wilt geen kopie van een Jack Russel kopen. Daarnaast is het ook goed om te weten wat voor soort Jack Russel u wilt. Wilt u een ruwharige Jack Russel of een gladharige Jack Russel? Dit moet u eerst voordat u een fokker gaat benaderen.

Jack Russel fokker, informatieplicht

Pas als u de gezondheidsverklaring heeft, kunt u met zekerheid zeggen dat de Jack Russel puppy gezond is. Een goed Jack Russel fokker zal zijn klanten altijd wijzen op de gezondheidrisico’s waar u bij een Jack Russel te maken mee kan krijgen. Vaak krijgt een Jack Russel de ziekte Patella Luxatie. Dit is een erfelijke aandoening aan de gewrichten. Hierbij verschuift de knieschijf van zijn plaats en zorgt ervoor dat de Jack Russel niet goed kan lopen. Ook is lens luxatie een veel voorkomend probleem bij oudere honden.

Koopt u een pup of volwassen Jack Russel bij een Jack Russel fokker?

Bepaal goed of u een pup of volwassen hond wilt aanschaffen bij een Jack Russel fokker. Heeft u een ervaring met het opvoeden van honden? Dan is de aanschaf van een volwassen Jack Russel een optie. Normaal gesproken is de aanschaf van een Jack Russel pup de beste optie omdat u dan het opvoeden van een Jack Russel pup makkelijker is dan een volwassen Jack Russel.

Is de Jack Russel fokker  betrouwbaar?

Bij de onderstaande rasverenigingen kunt u terecht voor een lijst met betrouwbare aangesloten fokkers.

Jack Russell vrienden, website: www.jackrusselvrienden.nl, email: lucienjordense@gmail.com

Vereniging Jack Russell Terrier, website: www.nvjrt.nl, email: info@nvjrt.nl

Verdiep u eerst goed in de Jack Russel fokker die u voor ogen heeft alvorens een beslissing te nemen. Dit loont zeker de moeite. Het laatste dat u wilt is een ongezonde of zieke Jack Russel pup.

Meer informatie nodig over het vinden van een Jack Russel fokker?

Als u serieus op zoen bent naar het een Jack Russel pup en deze wilt kopen bij een Jack Russel fokker dan raden wij u aan het handboek van Jan Kramer te kopen. In dit handboek leer je alles met betrekking tot het aankoopproces van een Jack Russell terriër. Waar moet je op letten? Welke  vragen moet je aan een Jack Russel fokker stellen? Waar moet je zeker geen Jack Russel pup kopen? Allemaal zeer belangrijke vragen als je er zeker van wilt zijn dat je een goede aankoop gaat maken.

KLIK HIER EN GA DIRECT NAAR DE WEBSITE VAN JAN KRAMER>>

DierDier